Helsingin Kokoomuksen Naiset

Uutiset

Helsingin Kokoomuksen Naiset ry:n vuosikokouskuulumisia

Helsingin Kokoomuksen Naiset ry:n vuosikokouskuulumisia

Helsingin Kokoomuksen Naiset ry:n vuosikokous valitsi uuden hallituksen etäyhteyksin pidetyssä kokouksessa 24.3.2021.

Vuosikokouksessa valitun uuden hallituksen puheenjohtajana jatkaa Sanna Pakkanen. Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Tarja Sviili, taloudenhoitajaksi Raija Stjenrvall ja sihteeriksi Roosa Hasu. Kaikki neljä olivat jäseninä aiemmassa hallituksessa.

Aiemmasta hallituksesta myös Riikka Jauhiainen ja Iisa Lehtiniemi tulivat vuosikokouksessa uudelleen valituiksi HKN:n hallitukseen. Leila Salonen ja Pirjo Uusitalo-Aura valittiin hallituksiin uusina jäseninä.

HKN – hallitus

 

Vuosikokouksessa  hyväksyttiin taloudenhoitaja Raija Stjernvallin esittelemät tilikauden 2020-2021 tilinpäätös ja talousarvio 2021-2022. Kokous hyväksyi puheenjohtaja Sanna Pakkasen esittelemän toimintakertomuksen ja toimintasuunitelman 2021-2022. Toimintasuunnitelmassa ja talousarviosssa korostui valmistautuminen kuntavaaleihin.

Toimintasuunnitelman 2021-2022 pääpaino on kuntavaaleissa.

toimintasuunnitelmassa  ja talousarviossa on huomioitu myös mahdollisuus lisätä jäsentilaisuuksien määrää heti, kun korona-pandemiatilanne mahdollistaa lähitapahtumien järjestämisen.

Yhdistyksellä on hyvät valmiudet käynnistää jäsenille tärkeät lähitapahtumat vuonna 2021 heti, kun pandemiatilanne sen mahdollistaa.

Sanna Pakkanen

terveysturvallisesti etäyhteyksien järjestetyssä vuosikokouksessa poliittisen ajankohtaiskatsauksen piti kansanedustaja Elina Valtonen (entinen Lepomäki), jonka Kokoomuksen Helsingin piiri aiemmin nimesi kuntavaaliehdokkaaksi.

Vuosikokoukseen osallistujille esittäytyi Helsingin Kokoomuksen Naiset ry:n omista kuntavaaliehdokkaista  kansanedustaja Sari Sarkomaa, filosofian tohtori Eija-Riitta Korhola, apulaispormesteri Pia Pakarinen sekä ylilääkäri Maritta Hyvärinen ja FM, aineopettaja Sanna Pakkanen, jotka ovat kaupunginvaltuuston varajäseniä.