Helsingin Kokoomuksen Naiset

Uutiset

Helsingin Kokoomuksen Naisten kampanjalauantaina muistutettiin ennakkoäänestyksen alkamisesta

Helsingin Kokoomuksen Naisten kampanjalauantaina muistutettiin ennakkoäänestyksen alkamisesta

Yhdistyksen kuntavaaliehdokkaat osallistuivat 22.5. Helsingin Kokoomuksen 70-vuotispäivänä puistojen siivoustalkoisiin ja muistuttivat helsinkiläisiä ennakkoäänestyksen alkamisesta.

Apulaispormestari Pia Pakarinen (oik.) ja kampanjapäällikkö Pirjo Uusitalo-Aura juhlistivat Helsingin Kokoomuksen 70-vuotismerkkipäivää Koffin puistossa 22.5.2021.

Aurinkoista syntymäpäivätunnelmaa Narikkatorille toivat kaupunginhallituksen ja -valtuuston jäsen Seija Muurinen (oik.) yhdessä kampanjapäällikkönsä Leila Salosen kanssa.

Kahvilippuja ja sinisiä suklaasydämiä jakoivat Rhoda Korpijärvi (oik.) ja Ella Pauna. Rhoda pyrkii HKN:n riveistä ensimmäistä kertaa kaupunginvaltuustoon. Myös Ella  – Helsingin Kokoomuksen Naisten piirin järjestösihteeri – on ensikertalainen kuntavaaliehdokkaana.

Kaupunginvaltuuston varajäsenen Maritta Hyvärisen vaalikampanjointi painottuu kotikulmille Konalaaan, mutta Helsingin Kokoomuksen 70-vuotispäivänä aikaa riitti myös Narikkatorin tapahtumaan. Sydämellisessä menossa mukana kuntavaaliehdokas Ella.

Jälleennäkemisen riemua Narikkatorilla. Seija, yhdistyksen entinen puheenjohtaja  Marjatta Partanen ja Marjatta Sojakka iloitsivat aurinkoisesta säästä ja mahdollisuudesta vaihtaa kuulumisia kasvokkain – terveysturvallisuutta unohtamatta.

Vahvaa kokoomuspresenssiä myös Kolmen Sepän patsaalla. Helsingin Kokoomuksen Naisten Piirin puheenjohtaja Nina Virto-Väisänen (toinen vasemmalta) kannusti HKN:n ehdokkaita – kaupunginvaltuuston varajäsentä Sanna-Maria Pakkasta (oik.) ja kansanedustaja Sari Sarkomaata sekä Anu Puustista (vas.), joka pyrkii kaupunginvaltuustoon Arkadian Kokoomusnaiset ry:n riveistä.

Vilkkaan kampanjalauantain viimeisenä etappina apulaispormesteri Pialla oli Munkkivuoren ostoskeskus.

Kokoomusväriä Munkkivuoreen toi myös HKN:n pj Sanna-Maria. Varhaiskasvatuksen ja koulutuksen voimanaiset muistuttivat ostoskeskuksessa asioineita ennakkoäänestyksestä, joka alkaa keskiviikkona 26.5.