Helsingin Kokoomuksen Naiset

Tule mukaan!

HKN:n jäsenyys – iloa yhdessä tekemisestä Helsingin ja naisten parhaaksi

Haluatko vaikuttaa kotikaupunkisi Helsingin kehittämiseen? Koetko tärkeäksi naisten poliittisten vaikutusmahdollisuuksien lisäämisen kunnallisessa ja valtakunnallisessa päätöksenteossa?

Toimintaamme Helsingin ja naisten parhaaksi ohjaavat kokoomuslaiset perusarvot: suvaitsevaisuus, tasa-arvo sekä usko omiin kykyihin.

HKN:n jäsenenä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan ja Helsingin tulevaisuuteen. Pääset verkostoitumaan aikaansaavien naisten kanssa yhdistyksemme tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

HKN:laiset vaikuttajanaiset tunnetaan koulutuksen, sivistyksen, ympäristöpolitiikan ja sote-asioiden vahvoina osaajina;

  • Seija Muurinen, Helsingin kaupunginhallituksen ja -valtuuston jäsen, HUS:in hallituksen jäsen sekä sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen.
  • Pia Pakarinen,  Helsingin kaupunginhallituksen varajäsen ja -valtuuston jäsen,  varapuheenjohtaja Vantaan Energia Oy:ssä ja Helsingin kaupunkitilat Oy:ssä
  • Sari Sarkomaa, kansanedustaja, Helsingin kaupunginhallituksen ja -valtuuston jäsen sekä Helsingin Teatterisäätiön jäsen
  • Mirita Saxberg, Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen, kasvatus- ja koulutuslautakunnan jäsen, Uudenmaan maakuntahallituksen jäsen.

Jäsentilaisuudet ja sähköiset uutiskirjeet pitävät sinut ajan tasalla Helsingin kuntapolitiikasta ja eduskunnan kuulumisista.

Kunnallis-, eduskunta- ja EU-parlamenttivaaleissa tuemme ehdokkaiksi nimettyjä jäseniämme heidän vaalityössään.

Yhteistyöhön ja yhdessä tekemiseen sitoutuneena yhdistyksenä edistämme vaalivuosina Helsingin ja koko Suomen kokoomus-perheen menestystä vaalikentillä.

Liity

Liity Helsingin Kokoomuksen Naiset ry:n jäseneksi

Hae Helsingin Kokoomuksen Naiset ry:n jäseneksi täyttämällä alla oleva lomake. Voit jättää jäsenhakemuksesi myös sähköpostitse osoitteeseen helsinginkokoomuksennaiset@gmail.com. Ilmoita s-postiviestissä tässä sähköisessä lomakkeessa pyydetyt tiedot.