Helsingin Kokoomuksen Naiset

Yhdistyksemme

Helsingin Kokoomuksen Naiset ry tarjoaa aktiivisen vaikuttamiskanavan kotikaupunkiasi koskeviin asioihin.

Yhdistyksemme on toiminut aktiivisesti Helsingissä jo yli 100 vuotta. Olemme Helsingin kokoomus-perheen suurin naisyhdistys, jonka vaikuttajanaisiin kuuluvat mm. kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu Sari Sarkomaa sekä kaupunginvaltuutetut Seija Muurinen, Pia Pakarinen ja Mirita Saxberg.

Tilaisuutemme ovat pääosin kaikille jäsenille avoimia tapahtumia, jotka tarjoavat mahdollisuuden yhdessäoloon, verkostoitumiseen sekä ajan tasalla pysymiseen niin Helsingin kuntapolitiikasta kuin Eduskunnan kuulumisistakin.

Olemme aktiivisesti mukana vaalitoiminnassa tukien kunta-, eduskunta- ja EU-vaaliehdokkaiksi asettuneita yhdistyksemme jäseniä. Vaalitoiminnassa puhallamme yhteen hiileen olemalla arvostettu ja luotettu yhteistyökumppani muille Helsingin kokoomus-perheen yhdistyksille.

Yhdistyksen arvot

Helsingin Kokoomuksen Naiset ry:n arvopohjana ovat suvaitsevaisuus, tasa-arvo sekä usko omiin kykyihin. Olemme kansainvälisesti orientoituneita, Eurooppa-myönteisiä sekä sivistys- ja koulutuspolitiikan ytimessä.

Uudistamme yhteiskuntaa naisten näkökulmasta sekä osallistumme aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Edistämme Helsingin alueella Kansallinen Kokoomus rp:n ja Kokoomuksen Naisten Liitto ry:n tavoitteiden toteuttamista.

Toiminnan painopistealueet HKN:ssa

• Osallistuminen ja vaikuttaminen sekä omaan että Helsingin tulevaisuuteen.
  • Koulutus, sivistys ja kansainvälisyys.
  • Puhdas ja terveellinen ympäristö.
  • Turvallinen ja väkivallaton Helsinki niin kodeissa, kouluissa kuin työelämässä.
  • Yrittäjäystävällinen Helsinki ja tasa-arvoinen työelämä.
  • Yksinäisyyden vähentäminen ja syrjäytyneiden huomioiminen.

Helsingin Kokoomuksen Naiset ry:n hallitus

Tarja Sviili, puheenjohtaja

Pirjo Uusitalo-Aura, varapuheenjohtaja

Maria Inkari-Heino, sihteeri

Raija Stjernvall, taloudenhoitaja

Liina Idänpään-Heikkilä

Satu Keiski-Toni

Leena Kononen

Leila Salonen

Seida Sohrabi.

Tutustu yhdistyksen sääntöihin

Sviili Tarja

Tarja Sviili

Yhdistyksen puheenjohtaja

TUTUSTU VIREÄÄN TOIMINTAAMME SOMESSA JA TULE KAIKILLE AVOIMIIN TILAISUUKSIIMME!

Uusitalo-Aura Pirjo

Pirjo Uusitalo-Aura